About

De Dag van de Architectuur is oorspronkelijk een initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). In Den Haag wordt het programma samengesteld door de Stichting Dag van de Architectuur Den Haag in samenwerking met BNA Kring Haaglanden, Haags Architectuur Café (HaAC), Den Haag ArchiGuides, Platform STAD en gemeente Den Haag. Organisatie: Merel Pit, Riëtte van der Werff, Tim de Boer en Paul de Vries.

Contact: info@dvda-denhaag.nl

Vrijwilligers gezocht: doe mee!
Om de Dag van de Architectuur tot een succes te maken vragen we je om hulp. Wil je ook een bijzonder gebouw openstellen, een activiteit organiseren of een rondleiding verzorgen? Ook zoeken we vrijwilligers die willen assisteren bij de rondleidingen, workshops of lezingen door bijvoorbeeld bezoekers te verwelkomen. Lijkt het je leuk om te helpen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@dvda-denhaag.nl

Meer architectuur in Den Haag
Geïnteresseerd in architectuur? Je bent het hele jaar welkom bij de debatten, rondleidingen door pas opgeleverde gebouwen en andere activiteiten van BNA kring Haaglanden, Haags Architectuur Café (HaAC), Platform STAD, Actueel Den Haag Debat (ADHD) en Stroom. Bekijk voor meer informatie de websites van .BNA. .Platform STAD. .Stroom. en .HaAC.

Dag van de Architectuur Nederland
In het weekend van 1, 2 en 3 juni vindt in veel andere Nederlandse steden en dorpen de Dag van de Architectuur plaats. Kijk op de landelijke .website. waar in dat weekend architectuur in de schijnwerpers staat.

Kaart Dag van de Architectuur Nederland

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren