Schilderswijk by Night (€)

Op zaterdagavond 18-6 kan je vanaf 18:00 mee met de Bewonerstour door de Schilderswijk. Deze wandeling voert langs de hoogtepunten van de Schilderwijk en sluit af bij een lokaal eethuisje of restaurant.

De Schilderswijk in de avond.
Het Paard, het prachtige Van Ostadehofje, de bruisende Hoefkade en nog veel meer. We lopen langs de mooiste plekjes en voelen de dorpsachtige sfeer in dit unieke stadsdeel. We ontmoeten de mensen, we ruiken de geuren van de exotische keukens en na afloop kunt u het ook proeven in één van de vele leuke restaurantjes in de wijk. (kosten restaurantje of eethuisje voor eigen rekening)


Duur tour: 2 uur

Kosten: 15,- pp. ( na aanmelden ontvangt u een betaallink)

Verzamellocatie: Hoefkade 11, voor The Commons


Na afloop van de tour introductie bij een lokaal eethuisje/restaurant in de wijk. Deelnemers beslissen zelf of ze wel/niet gebruik maken van dit aanbod. Kosten eethuisje/restaurant voor eigen rekening


Aanmelden

Je meld je aan door een mailtje te sturen naar swbewonerstours@stichtingbbis.nl met in de onderwerp regel ‘Aanmelding Dag van de Architectuur SBN18062022 met: -Gewenste aantal deelnemers: -Naam plus achternaam -Mobiel tel nummer (alleen voor het doorgeven van belangrijke last minute wijzigingen)

U ontvangt vervolgens via de mail een betaallink met praktische deelnemersinformatie. Uw aanmelding is definitief zodra de betaling is ontvangen.