HOP 2020

[lab_heading title=”Haagse Openbare ruimte Prijs 2020 (HOP)” css=”.vc_custom_1599131316540{margin-top: -10px !important;margin-right: -10px !important;margin-bottom: -10px !important;margin-left: -10px !important;}”][/lab_heading]

Als eerste stad in Nederland heeft Den Haag een prijs voor de beste heringerichte openbare ruimte. Ontwerpers, opdrachtgevers en bewoners hebben in totaal 29 prachtige plekken ingezonden. De vakjury heeft uit alle inzendingen 5 locaties genomineerd. Uit deze 5 nominaties kiest de vakjury een winnaar. Daarnaast mag de stad bepalen welke van genomineerde locaties de publieksprijs verdient.

De Haagse Openbare ruimte Prijs is een initiatief van Platform STAD

 

Deze tour leidt je langs de vijf genomineerde plannen.

[lab_heading title=”Kaart” css=”.vc_custom_1598109542715{margin-top: -10px !important;margin-right: -10px !important;margin-bottom: -10px !important;margin-left: -10px !important;}”][/lab_heading]
  • Alles
  • Haagse Openbare ruimte Prijs
[lab_heading title=”Verdieping”][/lab_heading]

Platform STAD 

Platform STAD stimuleert het denken, doen en debat over de stedelijke ontwikkeling en architectuur van Den Haag. Juist in een tijd dat de stad zich volop ontwikkelt, organiseert Platform STAD het onafhankelijke, publieke en professionele gesprek over de ruimtelijke opgaven van Den Haag. Platform STAD agendeert, stelt vragen en activeert kennis.

De activiteiten van Platform STAD brengen mensen samen: bewoners, ambtenaren, ontwikkelaars, onderzoekers, ontwerpers, bouwers.

Onze STADgesprekken en STADconsults leiden tot nieuwe inzichten, handvatten en (on)gevraagd advies voor de ruimtelijke kwaliteit van Den Haag.

Kijk op de website voor meer informatie

[lab_heading title=”Meer activiteiten Maand van de Architectuur”][/lab_heading]

Wil je nog meer zien of doen in het kader van de Maand van de Architectuur? Tussen 21-8 en 21-9 publiceren we elke week in Den Haag Centraal een nieuwe, bijzondere, route om te lopen of te fietsen. Of kijk op www.dvda-denhaag.nl

[lab_heading title=”Hoe werkt het?”][/lab_heading]

Loop of fiets met de kinderen langs de speeltuinen. En speel!

Scan bij elke stop de QR code op de grond ( of selecteer hier op de website het juiste nummer / gebouw) voor iets meer informatie over de speeltuin of andere activiteiten in het kader van de Maand van de Architectuur.

[lab_heading title=”Mede mogelijk gemaakt door:”][/lab_heading]

Gemeente Den Haag, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Fonds 1818 en BNA en vele anderen.