Instatour Innovatieve Woonstad 19 mei

Ben jij een enthousiaste Instagrammer en ben je geïnteresseerd in bijzondere woonprojecten? Doe dan mee aan onze Instatour onder leiding van Kevin Coellen

De Instatour vindt plaats op zaterdagochtend 19 mei als teaser voor de Dag van de Architectuur in Den Haag (op 2 juni). Tijdens deze ochtend krijg je een exclusieve preview bij een aantal vernieuwende woonprojecten in Den Haag, zoals bij de tiny houses op het Erasmusveld, hofjeswoningen in het centrum en de Haagse Toren bij het Rijswijkseplein.

Vervolgens deel je je foto’s onder de hashtags #dvdadh2018 en #architecture. Het doel is om zoveel mogelijk instagrammers en architectuurliefhebbers te bereiken en warm te maken voor de Dag van de Architectuur. Daarnaast worden de mooiste foto’s door onze Instagramaccount (@dagvandearchitectuurdenhaag) gerepost. Momenteel werken we er hard aan om op de dag zelf, in een van de ministeries ook de mooiste foto’s te exposeren.

Zie voor voorbeelden van Kevin Coellen zelf zijn Instagramaccount https://www.instagram.com/thebeautythehague/

Genoeg redenen dus om mee te doen! Meld je snel (gratis!) aan via dit aanmeldformulier. We hebben namelijk slechts plek voor 12 Instagrammers.

(voertaal tijdens de Instatour is Engels)