I’M BINCK wandeling

  • Rondleidingen om 12:00 en 13:30 uur
  • De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur
  • Maximaal 20 deelnemers per rondleiding
  • Kosten: GRATIS
  • Saturnusstraat 89 – 91, Den Haag
  • OV: Bus 26, 28 en 46 halte Saturnusstraat

Inschrijven rondleiding 12:00

Inschrijven rondleiding 13:30 

Ambachtelijke rijkdom in de veelzijdige Binckhorst; Lasersnijden/-graveren in ateliercomplex De Besturing, Secrid’s nieuwe hoofdkantoor en Hugahome in de BauHof.

Deze drie interessante locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar in de Saturnusstraat. De expeditie begint bij Laser BRO (Saturnusstraat 91), hét centrum voor lasersnijden en graveren in Den Haag. Waar de lasersnijdenservice eigen ontwerpen vervaardigt en ontwerpers samen met klanten tot een ontwerp komen. Laser BRO is gevestigd in ateliercomplex De Besturing, een industrieel verzamelgebouw voor creatieve makers en kunstenaars.
Vervolgens bezoeken we het BauHof, de werkplaats van Hugahome. Is het mogelijk een huisje te ontwikkelen waarin je zelf in control bent? Wat je zelf kan maken? Wat je zelf kan onderhouden en verbeteren? Die vragen beantwoorden de mannen achter Hugahome graag samen met klanten en bezoekers.
Na een wandeling over de vernieuwde Saturnuskade eindigt de expeditie bij het spiksplinternieuwe hoofdkantoor van Secrid. Afgelopen jaar zijn een aantal opslagloodsen volledig getransformeerd tot een modern kantoor met een brutovloeroppervlakte van ca. 2000 m2. Het kantoor is volgens de Feng Shui filosofie ontworpen en ingericht. Tijdens het integrale ontwerpproces stonden de wensen en behoeften van de werknemers centraal bij alle gemaakte ontwerp- en materiaalkeuzen.