CANCELLED IVM WEER HaAC Pasklaar Isabellaland dinsdag 29 mei

CANCELLED IVM WEER
Deze maand is de Pasklaar een rondwandeling door Isabellaland. De bouwlocatie is gerealiseerd in het kader van het programma Kleinschalig Opdrachtgeverschap (KO) van de gemeente Den Haag.

Nog geen 6 jaar geleden lagen de toekomstige bewoners in de rij om hun eigen kavel te kopen, zodat zij er hun eigen woondroom konden realiseren. Het programma Kleinschalig Opdrachtgeverschap loopt dit jaar ten einde. Dus het is een goed moment om een wandeling te maken door deze inmiddels gerealiseerde woonwijk onder leiding van Carlo Cornelis, programmamanager Kleinschalig opdrachtgeverschap van de gemeente Den Haag.

Tijdens de wandeling zal worden teruggeblikt op het fenomeen rondom het Particuliere Opdrachtgeverschap en de kansen en meerwaarde die dit kan bieden voor Den Haag in een tijd waarin de grootschalige woningbouwprojecten weer helemaal terug zijn van weggeweest.

  • Datum : dinsdag 29 mei 2018
  • Adres : hoek Isabellaland en Biancaland

Programma

  • 17.30 uur inloop (verzamelen)
  • 18.00 uur toelichting en rondleiding door Carlo Cornelis, Programmamanager “Kleinschalig Opdrachtgeverschap” van de gemeente Den Haag

De rondleiding van het Haags Architectuur Café (HaAC) is vrij toegankelijk, aanmelden is deze maand niet nodig.